NAJTAČNIJI SEDMIČNI HOROSKOP OD 6. DO 13. MARTA! Saturn u Ribama – sudar sa REALNOŠĆU – ovaj horoskopski ZNAK će doživjeti NAJVEĆE PROMJENE

Saturn, planeta mudrosti, za koju mnogi misle da određuje našu sudbinu, 7. marta ulazi u Ribe i donosi velike promjene Strelcu, Ribama, Blizancima i Devici. Pun Mesec u Devici očekuje nas i 7. marta, pa ćemo zaista osetiti ulazak Saturna u Ribe, koji se dešava posle skoro 30 godina.


OVAN

Posao – Venera u aspektu sa Jupiterom donosi vam finansijsku dobit. Imate odličan potencijal za zaradu. Naglašena dvanaesta kuća donosi mnogo intriga iza zatvorenih vrata, ali i tajnih neprijatelja na poslu. Tokom ovog perioda niko oko vas nije onakav kakav izgleda, tako da treba da budete oprezni.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam više strasti, avantura, pa ste pravi mamac za osobe suprotnog pola. Nemojte biti suzdržani i imat ćete više prilika za flert. Neodoljivi ste i privlačni ljudima koje srećete. Imate harizmu zbog planetarnog uticaja Jupitera i Venere.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.


BIK

Posao – Zbog dobrog položaja Venere imate šansu da na lak način ostvarite svoje ciljeve na poslu. To znači da ako očekujete, recimo, poslovnu priliku, imate mogućnost da je dobijete. Istaknuti jedanaesti kvadrat ukazuje da su vam prijatelji velika podrška u ovom periodu. Svoje snove možete ostvariti preko uticajnih ljudi.

Ljubav – Upoznali ste osobu koja vas riječima uvjerava u određene stvari, ali ne vidite nikakve konkretne rezultate i postupke. To je ono što vas muči, pa niste sigurni šta da mislite. Venera u Ovnu stavlja vas u koketno raspoloženje. Privlače vas ljudi koji su nedostupni.

Zdravlje – Dobro.

BLIZANCI

Posao – Ulazak Merkura i Saturna u Ribe donosi vam period u kojem ćete donositi ključne odluke vezane za posao. Nije isključeno da ćete promijeniti posao, pa čak i profesiju. Događaji na radnom mjestu će vam biti prioritet, tako da ćete konačno vidjeti jasnu sliku onoga što se dešava.

Ljubav – Vaša glavna briga je posao, tako da nemate mnogo vremena za ljubav. Međutim, u vašem krugu prijatelja postoji osoba koja za vas može postati nešto više. Ovo je osoba koja je društvena i uporna. Volite ljude koji su direktni.

Zdravlje – Slabije.

RAK

Posao – Naglašena deveta kuća vam donosi saradnju sa inostranstvom. Moguće je putovati daleko, ali i preseliti se zbog posla. Najbolje bi bilo da radite u stranoj kompaniji, možda čak i na mreži. Jupiter i Venera u Ovnu donose vam dobre vesti vezane za posao, pa se pripremite za preokret.

Ljubav – Venera u 10. polju uslovljava flertovanje na poslu, ali to nije tako dobra ideja. Ako ste razvedeni, lako ćete upoznati svog budućeg partnera. Od 7. marta ulazite u stabilniji period za emotivne veze, pa ćete imati nekoga ko je brižan i posvećen.

Zdravlje – bolje.

LAV

Posao – Saturnov ulazak u Ribe donosi vam veliko olakšanje na poslu, pa ulazite u stabilniji period. Naglašena deveta kuća vam donosi mogućnost putovanja u inostranstvo. Ulazite u dobar period za rešavanje pitanja nasleđa, ali i mogućnost dobijanja sponzorstva.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam susret sa putovanja. Ulazite i u period kada će vam Saturn donijeti susrete sa razvedenim osobama. Za neke Lavove ovo je period u kojem će biti između dve veze, pa bi možda bio dobar trenutak da malo ostanu sami.

Zdravlje – bolje.


DJEVICA

Posao – Saturn u Ribama donosi vam novu dozu ozbiljnosti na radnom mestu, pa ćete morati da preuzmete više odgovornosti. Naglašeno sedmo polje je dobro za promociju sopstvenog rada, ali i za dobijanje podrške javnosti. Međutim, shvatićete da određene stavove morate korigovati, posebno ako imate poslovnog partnera.

Ljubav – Neptun u aspektu sa Merkurom i Suncem ukazuje na to da se treba čuvati prevare. Odnosno, imaćete poznanstvo sa nekim koga ćete snažno idealizovati. Pazite kome verujete, da vas niko ne prevari. Ovo je period koji donosi koliziju sa stvarnošću.

Zdravlje – Slabije.

VAGA

Posao – Saturn ulazi u vašu šestu kuću i donosi velike poslovne promjene u razmaku od tri godine. Moraćete da promenite kompletne navike, a možda i saradnike. To je neka vrsta testa na radnom mjestu, gdje ćete povremeno poželjeti odustati. Osim toga, dobićete priliku za honorarni posao.

Ljubav – Glavni problem u odnosu sa partnerom biće komunikacija. Niti ćete vi razumjeti svog partnera, a ni on vas. Ovo je period u kojem ne biste trebali dozvoliti da između vas i voljene osobe stoje teške riječi.

Zdravlje – Slabije.

ŠKORPIJA

Posao – Dobijate velika obećanja o poslovnom projektu koji se neće ostvariti do kraja mjeseca. Međutim, trebali biste iskoristiti kreativnost koju imate da smislite buduće planove koji će imati smisla za vaše poslovanje. Imaćete priliku da radite nešto što vas ispunjava.

Ljubav – Nalazite se u fazi u kojoj se lako možete romantično zaljubiti u nekoga koga ne vidite realno. To je neko ko vam se čini idealnim, ali vam prava slika ne odgovara. Mogućnost poznanstva sa Ribama ili Ovnom.

Zdravlje – bolje.

STRIJELAC

Posao – Venerin aspekt sa Jupiterom u Ovnu treba računati kao srećnu okolnost na poslu. Može biti nova ponudu za posao. Raspoloženi ste za brze promjene i to se može dogoditi do 16. maja. Naglašeno četvrto polje vam donosi mogućnost samostalnog poslovanja ili više posla od kuće.

Ljubav – Venera u Ovnu, ali i Jupiter vam donose iznenadno poznanstvo na javnom mestu. Biće to neko ko je sportski tip osobe, ali ima i direktan pristup. Jedna osoba će vam dati tajne signale da joj se sviđate.

Zdravlje – Osjetljivo.

JARAC

Posao – Polje komunikacije postaje jedno od najvažnijih za vas u narednom periodu, pa će vam telefon zvoniti bez prestanka. Ulazite u novi životni ciklus sa Saturnom u Ribama i on će trajati oko tri godine. Trebali biste se pripremiti za velike promjene na polju komunikacije, ali i u načinu na koji donosite životne odluke.

Ljubav – Osetićete snažnu privlačnost prema Ovnu, ali će to biti kratkog veka. Očekujete da ćete dobiti nešto stabilnije, a to se može dogoditi ako sačekate drugu polovinu marta.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

Posao -. Istaknuto drugo polje vam donosi poboljšanje vaše finansijske situacije. Imaćete priliku da dobijete povišicu ili bolju poslovnu ponudu. Venera i Jupiter u Ovnu daju vam odličnu sedmicu za kompletiranje papirologije, a to bi mogao biti i dogovor koji vam nešto znači.

Ljubav – Sunce u Ribama donosi vam sudar sa stvarnošću, pa ćete morati da skinete ružičaste naočare kada je partner u pitanju. Doći će do nesporazuma i pojačane komunikacije, pa pazite kako se ponašate prema ljudima koje volite.

Zdravlje – Bolje.


RIBA

Posao – Vi ste znak kojem će od sljedeće nedjelje, pa u naredne dvije i po godine, doći najvećih promjena, kako na profesionalnom tako i na emotivnom planu. Saturn, gospodar karme, ulazi u vaš znak 7. marta i čini sve događaje sudbonosnim. Promjena profesije, posla ili mjesta stanovanja sve su moguće manifestacije Saturna, koji voli da muči ljude kako bi im iznio odgovarajuće životne lekcije.

Ljubav – Merkur u vašem znaku ukazuje na to da intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Međutim, treba imati na umu da će vas ulazak Saturna u vaš znak prilično emotivno promijeniti. Svi emocionalni odnosi koji su vam važni bit će stavljeni na probu. Moguće je odlučiti se za brak ili možda čak i za samac.

Zdravlje – Vrlo osjetljivo.