IZABERITE KUĆU U KOJOJ BISTE ŽIVJELI: Evo šta vaš odgovor otkriva o vama kao osobi

Testovi licnosti su postali vrlo popularni, i primijetili smo na nasoj fb stranici da vam se dopadaju, pa cemo vam i u buduce praviti nove, kako bi vi mogli da se opustite i uzivate… 

KUCA BROJ 1. Vi ste veoma emancipovana osoba, kojoj su moralna nacela veoma vazna, i koja zivi po svojim odredjenim pravilima, i koja se ne odrice svoga pravca i cilja. Kuca koju ste odabrali simbolise  stari nacin gradnje, sa mnostvom drvenih elemenata, i to je ono sto vas cini osobom koja zali za nekim, starim ali verovatno boljim vremenima. Vas ne zadovoljavaju jednostavna rijesenja, nego zelite nesto veoma lepo, i savrseno samo za sebe. Vi ste dobra osoba u dusi.

KUCA BROJ 2. Vi ste na prvi pogled skromna osoba. Osoba koja zna da uziva u sitnicama, i detaljima, ali kojoj isto tako te sitnice i ”zivot” znace. Imate svoj pogled na svet, pomalo naivan, ali vi ste toliko dobri u dusi da ne znate da mrzite. Vama je samo bitno da su osobe koje volite dobro i za sve ostalo cete se vec nekako i snaci.

KUCA BROJ 3. Vi ste osoba, jednom recju buntovnik. Vi znate sta zelite, i znate stva vam se dopada a sta ne. Kada nesto zacrtate sebi u glavi, to na kraju i bude po vasem, bez obzira na sve. Vas ne doticu kritike drugih, posto ste vi jedinstveni, tj jednom recju orignal. I treba da ostanete takvi.

KUCA BROJ 4. Vi ste perfekcionista. I to u pravom smislu te reci, za vas jednostavno resenje nije dobro, i to rijesenje mora biti prosto pa savrseno. Vi imate nekada nerealne ciljeve, ali za vas je samo nebo granica, i nista vise. Vi volite velike poduhvate i ne birate sredstva kako bi vase zelje ispunili. Vi ste borac, i svoje ciljeve uvek uspete da zavrsite.

KUCA BROJ 5. Vi ste romantik u dusi. Volite male stvari, srce vam je puno ljubavi i uvek ste spremi da ljubav poklonite ma ko da je trazi. Vas cine srecnim mala iznenadjenje, znakovi paznje, i sve ono sitno, i za nekoga beznacajno, vama je to veliko i ogromno. Imate veoma cistu dusu, i ne mrzite nikoga. Veoma ste nezni i stalozeni. Ne volite svadje i njih vesto izbegavate, prava se dobrica.

KUCA BROJ 6. Vi u svakom trenutku svoga zivota znate sta zelite. Vi volite sve sto je ”retro” i mislite da je mnogo bolje nego ista sto se pravi danas. Obozavate prirodu, kao i izlete u prirodu i tamo se osecate veoma ispunjeno i zadovoljno. Vama je san da imate neku kucicu u sumi, i da u nju mozete da odete od svih drugih i da se opustite i odmorite. Vi smatrate da ovaj svet u kome sada zivimo nije dobar, i da to nije pravo mesto za zivot. Vi zivite zivot punim plucima i u tome i uzivate.