3 NAJBEZDUŠNIJA ZNAKA U HOROSKOPU: Kad je najteže ne očekujte pomoć, a da LEŽITE NA ULICI samo bi vas PRESKOČILI!

Saznajte koja tri znaka horoskopa važe za nejbezosjećajnija.

Saznajte koji se znaci po horoskopu smatraju nejbezosjećajnijim Ako ih imate za prijatelje, nemojte da se iznenadite ukoliko vam ne pruže emotivnu podršku kad vam je najpotrebnije. Ponekad je to zato što kriju svoja osjećanja od drugih i smtraju ih slabošću, a nekada jer su jednostavno više usredsređeni na sebe i svoje “muke”. I ne samo da znaju da budu bezdušni, već nekada nastupaju vrlo brutalno i nemislosrdno!

Ovo koja tri horoskopska znaka se smatraju najbezdušnijim…

Škorpija
Poznato je da su Škorpije moćan vodeni znak sa oštrim intelektom, da su hladniji i zatvoreniji od bilo kog drugog znaka. Ćutanje i sarkazam su njihova uobičajena oružja kojima se brane ili “napadaju” druge. Ovim horoskopskim znakom vladaju Mars i Pluton i ne plaše se da bukvalno “spale prošlost” ako željeni ishod izostane i počnu sve ispočetka. Znaju da “ubodu” u najgorem trenutku i u najgore mjesto, nikada neće zaboraviti ako ste ih povrijedili i znaju da budu i te kako osvetoljubivi i destruktivni.

Blizanci
Blizanci su društvene osobe, “leptirići” koji lete s cvijeta na cvijet, odnosno mijenjaju prijatelje i ekipe veoma često. Pošto su stalno u blizini toliko različitih ljudi, naučili su da se zaštite jednom vrstom “zida” koji mogu samo odabrani da preskoče. Oni žive u svijetu sopstvenih pravila i stvarnosti, zbog čega se ne uključuju u tuđe brige i probleme i postavljaju se čak bezdušno. U njihovom umu, ako nešto nije u redu, problem je u vama, a ne u njima. Ovaj vazdušni znak će se vrlo vjerovatno postaviti grubo i neosjetljivo jer, na kraju, ono što je najbolje želi za sebe.

Strijelac
Vatreni znak koji uvijek pronalazi najbolje načine da napreduje u životu i nerijetko se ponaša vema bezosjećajno prema drugima.  Strijelac može da bude uskogrud, on će iskovati svoj put ne obraćajući pažnju na druge koji im u tome pomažu i u kojoj mjeri im nanosi štetu. Zato nemojte da očekujete da će voditi računa o vašim osjećanjima ukoliko se ne uklapate u njihovu viziju. 

(MONDO)