DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MART: Evo ko će biti sretan u poslu i ljubavi – 1 ZNAK ČEKA PRILIV NOVA

Pročitajte dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine!

Dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine savetuje Ovnovima da se ne oslanjaju na sreću, već da ulože dodatni napor kako bi postigli ono što su zacrtli. Neke zadatke poverite pomoćnicima i kolegama. Pokušajte da ne kritikujete druge, danas bih zbog vašeg tona mogla da izbije svađa, posebno sa partnerom. Ne trošite energiju na stvari koje vam nisu bitne.

BIK

Povoljan dan, uspijevate u mnogim stvarima koje drugima ne polaze za rukom. Sigurni ste u svoje sposobnosti, a vaše samopouzdanje nije bez razloga – pronašli ste put do uspjeha i držite ga se. Dan je pogodan za društvene događaje, upoznavanje novih i zanimljivih ljudi. Romansa koja je počela na današnji dan ima svijetlu budućnost. Zaljubljeni Bik će biti prijatno iznenađen. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI
Miran i prilično prijatan dan. Sve ide kako ide, a vi ste, generalno, prilično zadovoljni. Možda će biti manjih nesuglasica sa nadređenima, ali do sredine dana će svi shvatiti da ste u pravu. Nije loš dan za kupovinu, poslovna ulaganja – dobri ste s novcem. iako i vi i partner ne odustajete od svojih stavova, to ne znači da ne postoje emocije među vama.  Čuvajte se prehlada.

RAK
Očekuje vas veoma uspješan dan. U mnogim stvarima ćete imati sreće, uključujući i one koje prihvatate sa sumnjom. Moguć je priliv novca, pa i vrijedni pokloni. Ovaj dan je veoma dobar za romantične i prijateljske sastanke. Uspijevate da razgovarate o veoma važnim pitanjima sa voljenima, dođete do kompromisa. Neslaganja i nesuglasice su u prošlosti. Mogući manji problemi sa gorušicom.

LAV
Moraćete da se potrudite da uradite sve što je planirano za ovaj dan. Neočekivano se pojavljuje previše prepreka, a osim toga, nemate očekivanu podršku. Mnogi Lavovi će morati da rade tuđi posao ili da ispravljaju greške drugih. Moguće su nesuglasice sa voljenima, neki Lavovi će se teško slagati sa starijim rođacima. Do večeri će problemi biti riješeni. U odličnoj ste formi.

DJEVICA
Dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine kaže da će dan biti pun različitih dešavanja, prilično naporan, ali plodonosan. Ne možete sami da riješite sve probleme, potražite pomoć. Ne bi trebalo da budete iskreni sa nepoznatim ljudima, malo je vjerovatno da će oni čuvati vaše tajne. Moguće neslaganje sa partnerom oko sitnica. Kompromis je jedini način da izbjegnete sukob. Više spavajte.

VAGA 
Dan je pogodniji za razmišljanje nego za akciju. Analizirajte svoje postupke i njihove posledice, pa nakon toga polako pređite na planove za budućnost. Ne vjerujte svim obećanjima koja vam drugi danas daju. Danas vam se privlače različiti ljudi, uključujući i one od kojih bi bilo mudro da se klonite. Moguća svađa među ljubavnicima. Uveče se situacija se poboljšava. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA
Veći dio dana ćete se baviti prilično neprijatnim stvarima, koje nikako nećete moći da izbegnete. U stanju ste pokažete strpljenje i istrajnost kako biste postigli očekivane rezultate, ali za to će biti potrebna znatna snaga. Partner se trudi da vas podrži, ali nećete imati posebne koristi od toga. Naprotiv, prije će vam smetati. Pokušajte da unosite više vode.

STRIJELAC
Poslovni pregovori se odvijaju na najbolji mogući način, pronaći ćete pouzdane pomoćnike i saveznike. Moguće je da ćete dobiti zanimljive ponude za saradnju, neki Strijelčevi bi mogli da se uspnu na ljestvici karijere. U ljubavnim odnosima situacija je pozitivna. Vaša osjećanja prema partneru su duboka i obostrana. Bliski ljudi će vam dati dobar savet. Moguća slobost u zglobovima.

JARAC

Dan će biti veoma plodan, postići ćete značajan uspjeh. Ali ne možete da se opustite ni minut ako ne želite da drugi preuzmu zasluge za vaš rad. Dan je povezan sa zanimljivim razgovorima, dobijanjem važnih informacija, dijeljenjem korisnog iskustva. Mnogi Jarčevi će preispitati svoj odnos sa voljenom osobom, želeće da da nešto mijenjaju. Nešto naglašenija nervoza.

VODOLIJA
Pokušajte da ne žurite, što više pažnje posvetite detaljima, to ćete biti uspješniji. Pozabavićete se nagomilanim problemima, a iz sukoba sa “zlonamjernicima” izlazite kao pobjednik. Nije preporučljivo razgovarate o složenim i važnim pitanjima sa voljenima – nećete lako postići dogovor. Loše podnosite kritike. Preosetljivi ste. 

RIBE
Dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine kaže da je dan idealan da promijenite život nabolje. Malo domišljatosti, malo truda – i sve ćete učiniti da “radi” u vašu korist. Odjednom dobijete odgovore na pitanja koja vas muče u posljednje vrijeme i jako vam se dopada to što čujete. Neka nova poznastva su na “klackalici”  – da li ćete biti prijatelji ili ljubavnici? Zdravlje vam ej dobro

MONDO