“NISAM HTJELA DIJETE SA HARISOM, PILA SAM SEDATIVE!” Rada Manojlović otvorila dušu o svojim intimnim problemima

Rada Manojlović je otvorila dušu o svojim ljubavnim vezama, ali i problemima sa kojima se suočila.

Ona je otkrila da je uzimala sedative na svoju ruku, za šta je shvatila da je pogrešno, ali i da baš zbog toga nije željela da se ostvari u ulozi majke, što su njeni partneri pogrešno shvatali.

Rada je zbog ljubavi patila od nesanice, kako je ispričala, pa je tada počela da koristi ksanaks.

– Meni je bilo lako dok sam se družila sa hemijom, ali mi je bilo teško da se odružim od nje, da se skinem sa toga. Nikada nije trebalo bez saveta lekara to da uradim. Meni je lijek za smirenje značio san. Ja tada nisam mogla da spavam, bila sam u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugo. Po savjetu ljekara sam uspjela da se skinem sa ksanaksa. Ja sam pametnica, posle osam meseci prekinula odjednom. Osjetila sam da meni to više ne treba i onda sam odjednom prekinula. Prvi dan okej, drugi dan znoj, treći dan… Ja sam već prešla na neku dozu, ja sam 1.75 pila to je bila baš lepa doza. I onda sam počela da se preznojavam, pa onda spavam 48 sati, još gore, pa onda katastrofa od sna… Onda sam uradila, ono što je trebalo na početku, da potražim savjet stručnjaka. Tada su mi rekli piješ dva, pa 1.75, po jedan i po, pa tako na svake dvije nedelje manje – otkrila je Zvezda Granda.

Rada je priznala da ne želi da se ostvari u ulozi majke, barem još uvijek, jer za to nema osećaj, te da su njeni partneri mislili da je to do toga što ne želi da ima djecu sa njima.

– Ja sam to pokušavala i Harisu da objasnim i drugima, ja nemam uopšte taj osećaj. Oni svi misle da je do njih, u smislu, sa mnom ne želiš dete. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može sama da riješi taj neki verbalan problem sa ljudima, ne mislim da je spremna za dijete i za vaspitanje djeteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovrnosti – kaže iskreno Rada za “Blic”.