SATURN JE UŠAO U RIBE, ASTROLOZI TVRDE: Ovim horoskopskim znacima preokrenuće život iz korijena

Ove znakove čeka novi početak.

Saturn je 7. marta posle 26 godina ušao u znak Riba, gdje će se zadržati sve do februara 2026. godine.

Sljedeće skoro tri godine okarakterisaće period prelomnih životnih trenutaka i važnih odluka. Neće stalno biti lako, no zvijezde predviđaju da ćemo postati zreliji i mudriji, te presložiti neke stare stvari na svoje mjesto.

Saturn u Ribama tjeraće nas da grabimo sve pred sobom i ne damo da nas prošlost poljulja. Posebno se to odnosi na četiri horoskopska znaka koja će najviše osjetiti njegov uticaj.

Blizanci

Astrologija često percipira Saturna kao mudrog učitelja koji nas izvodi na pravi put, odnosno vrši pozitivan uticaj na određene aspekte života. Tako će Blizanci od danas, pa do 2026. osjetiti njegov uticaj. Saturn će ih natjerati da se u narednom periodu iskažu u karijeri te da počnu ozbiljnije shvatati sopstvene ciljeve. Dosta je pustih snova i umjesto toga već danas uzmite stvar u svoje ruke.

Do 2026. mogli bi ozbiljno izgraditi karijeru. Nailazićete na brojne izazove, ali ćete ustati i prihvatiti poraz. Trud će ti se isplatiti, no toga ćete tek naknadno biti svjesni. Saturn je na strani vaše karijere!

Djevica

I dok će Blizanci zablistati u karijeri, Djevicama će Saturn nagovijestiti da je vrijeme za ozbiljne veze i predanost. Ako ste u vezi, do 2026. vjerovatno ćete se vjenčati. Saturn ne toleriše nezrelost i ružno ponašanje, pa bi vas ova planeta mogla upozoriti da ste pogriješili, odnosno podsticati na izgradnju dubljih odnosa. U ovom periodu sigurno ćete profitirati – barem što se tiče ljubavi.

Strijelac

Strijelcima u sljedeće tri godine preokrenuće se život. Ako dosad niste bili bliski s određenim članovima porodice, Saturn će te to preokrenuti iz korijena. Počećete misliti o psihičkom zdravlju i naučiti razdvojiti privatno od poslovnog. Radićete na izgradnji kvalitetnog odnosa i shvatiti da je porodica zaista najvažnija.

Ribe

Uticaj Saturna biće najintenzivniji kod Riba. Ribe će u sljedećem periodu raditi na sebi više nego ikada, pritom će biti previše samokritične, no to će im pomoći da shvate šta treba promijeniti.

Od sada, pa do 2026. biće vaše vrijeme. Izgradićete samopouzdanje, više ćete cijeniti drage ljude, a zablistaćete i na poslu. Sedmi mart 2023. za vas je bio velika prekretnica. Počnite da radite na sebi – Saturnova energija je uz vas, prenosi žena.hr.