FANOVI ŠOKIRANI- ANĐELA ĐURIČIĆ SE OBRATILA JAVNO: Ono što je tražila od njih je nečuveno

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Lepi Mića razgovarali su u hotelu “Zadruga”.

U jednom trenutku Anđela je skapirala da se bliži Mićin rođendan, pa se u kameru obratila zajedničkoj podršci “Bungiš timu” i od njih tražila da se otvore za njegovo slavlje.

Bivši zadrugar i fudbaler Dino Dizdarević prošle godine napustio je Zadrugu 5 zbog nerušenog zdravlja i smrti oca Sejada, koji je preminio na današnji dan.

Zadruga 6

Dino je zbog očeve smrti bio potpuno slomljen, a danas se na svom Instagram profilu oglasio potresnom porukom i rasplakao mnoge potresnim riječima.

– Babo moj je bio jak čovjek koji je cijelog života brinuo o meni. Babo, bio si moj oslonac kroz život, rame za plakanje, rame za čuvanje. Babo, znam da nikad neću odrasti jer sam u tvojim očima uvijek onaj dječak koji se veselo igra. Babo znam da su te bolile moje brige, brino si se kad ne vidiš osmijeh na mom licu. Hvala ti, babo, za sve što si učinio za mene… Babo, nedostaješ mi i volim te do kraja zivota! 17.03.2022-17.04.2023 – napisao je Dino u opisu fotografije s ocem, a onda dodao na storiju: ”Volim te. Fališ mi svaki dan sve više i više”.