VIC DANA: Bosanac, Hercegovac i Crnogorac na stanici

Bosanac, Hercegovac i Crnogorac došli na stanicu malo ranije, pa skoknuli “na po jednu”.
Međutim, malo se zarakijali, pa zakasnili na voz. Kad su istrčali na peron voz već krenuo.

Njih trojica potrče za vlakom, i – kao u svakom vicu Crnogorac prvi odustane. Hercegovac trči još malo, pa i on stane. Ali Bosanac se zainatio, trči sve jače i jače, pruži ruku, dohvati neku štangu, stisne, đipne, prekobaci se i uleti u vlak k’o Indijana Đons.

Ova dvojica zadihani i u čudu gledaju prizor, pa Crnogorac reče:

– “Viđe životinje, a samo je doš’o da nas isprati!”

Tokom odabira za tri najdobronamjernija zadrugara, Aleksandra Nikolić iskreno je progovorila o svojim najbližim ljudima u kući.

 Anita je moja najbolja drugarica ovde, nisam osjetila da je imala lošu namjeru. Vukla me je, brisala mi suze i bila tu uz mene uz dosta situacija. Mi nemamo pojma ko je ovdje pod kadrom. Meni je na prvom mjestu Anita, gledam je kao mlađu sestricu ovde. Na drugom mestu je bjutiful Ćomi. Lepi Mića je neko koga ja poznajem dosta dugo i neko ko mi je uvijek pričao sve iz najbolje namjere, da u nekim trenucima prećutim, da ostanem dostojanstvena, govorio mi je sam najbolja sama, ali ga ja nisam slušala i nekako sam išla glavom kroz zid. Naravno, tu je bila i Zorica kada sam se razdvojila sa Filipom prije par mjeseci… Na trećem mestu mi je Miljan Vračević, na nominacijama sam se posvađala sa njim jer mi je mnogo drag – rekla je Aleks.

Aleksandra Nikolić