Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da OVA 3 ZNAKA krajem marta čeka ČISTA KATASTROFA: Treba dobro da se paze – čekaju ih velike nevolje!

Jedan od najpopularnijih ruskih astrologa Pavel Globa gotovo svakodnevno daje različite astrološke prognoze, a ovog puta osvrnuo se na tri znaka Zodijaka koje očekuje problematičan, izazovan period u poslednjim danima marta.

Globa tvrdi da će sljedeća tri znaka pred kraj marta nabasati na puno nevolja, a evo o kome je riječ:

Vage
Vaga će u ovom periodu biti između dvije vatre – njihovi bližnji će se se žestoko posvađati, a oni će biti primorani da izaberu stranu. Globa preporučuje da ako ikako možete, ostanete neutralni i povučete se iz čitave situacije dok se strasti ne smire, piše “Prochepetsk.ru.

Lav

Lavovima će naškoditi sopstvena razdražljivost i agresivnost. Vrlo vjerovatno vas čeka užasno velika svađa sa partnerom. Vodite računa, mogli biste da izgovorite tako teške reči koje će biti nemoguće poništiti i koje bi mogle da označe čak i kraj veze.

Ribe
Sanjive i iskrene Ribe treba da budu veoma oprezne sa rečima koje izgovaraju. Pretjerana iskrenost i detinja lakovernost mogle bi da vas puno koštaju i dovedu u veoma nezgodan položaj.