“MAJCI U INAT POKLANJAM KUĆU” Srbija u šoku zbog oglasa muškarca iz Niša: Tamo više neću kročiti, a imam samo JEDAN USLOV (FOTO)

Nesvakidašnji oglas digao je Srbiju na noge!

Muškarac iz Niša objavio je na društvenim mrežama da poklanja pola porodične kuće koja se nalazi na 40 minuta od Vlasinskog jezera i to isključivo u inat majci!

– Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca. Druga polovina kuće pripada mojoj majci sa kojom sam u lošim odnosima i želim da njoj u inat poklonim kuću! Odmah se pise ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Uslov je da ja ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti. To možemo da potpišemo – napisao je Ceki na društvenim mrežama i ostavio broj telefona da zainteresovani mogu da ga kontaktiraju.

kuća na poklon, oglas, Niš, Vlasotince

Korisnici su odreda šokirani ponudom, mahom osuđuju postupak sina, a pojedini ne mogu da vjeruju ni da je oglas realan.

– Odvratniju objavu ne vidjeh – navela je jedna Nada.

– Jel ti mati udovica i kako se drži – našalio se Ibrahim.

– Da, udovica je, drži se ko ciganska šupa, ali imaš prođu svakako – stigao je neočekivan odgovor od Cekija.

– Ovo je strašno! Da li si ti sagradio dio koji sad tebi pripada – upitala je jedna Milena.

– Naravno, ne dio, nego cijelu kuću – odgovorio je Ceki.

Pojedini korisnici su naveli da mogu da shvate njegove motive.

– Možda mogu da ga shvatim. Ja sam u sličnoj situaciji, ali sa bratom, 70 odsto je napravljeno od mojih novaca, a on ne želi da podijeli, želi sve da prisvoji. Rado bih mu poklonio da nije majku tuko i provocirao – navodi jedan Slaviša.

– Sve razumijem. Ništa nije ovo čudno. Želim vam vas mir u duši i da ostvarite to što ste zamislili. U sličnoj sam situacijii. Sve razumijem u potpunosti, samo polako, ne ide ništa silom i brzinski – navodi jedan korisnik.

Ceki je neumorno odgovarao na komentare.

– E šta je majka doživjela! Da je znala bolje da je udavila g*vno nego odranila od kilo mesa, a sad je jede pod stare dane. Pa gdje će vam duša? Mislite na to, Bog bavi, al ne zaboravi – napisala je jedna Vera.

– Ne lupajte gluposti! Garant su vas djeca odj*bala pa ste tako ogorčeni. Moja majka nije gradila tu kuću. To smo gradili ja i otac koga je prevarila tako da nemojte da sudite – odgovorio je Ceki.

Mnogi su se međutim javili sa namjerom da dobiju kuću na poklon.

– Odlično. Imam li ja kakve šanse da je dobijem? Usput ću pripaziti majku budući da je moja umrla. Bila bih doživotno zahvalna, a vrata bi Vam bila u svako doba otvorena. Ja sam samohrana majka dvoje djece koja eto nema svoga smještaja – napisala je jedna Ksenija.

Javila se i jedna Milka koja je navela da je samohrana majka dvoje djece koja luta ulicama.

– Zvala sam, ali niste se javili – napisala je Milka.

Javio se i jedan meštanin Lopušnje koji je naglasio da je u pitanju prelijepo selo.

– Ima dobar pogled na Vlasotince. Ko god bude tu došao neće se pokajati, naravno, ko voli netaknutu prirodu – navodi Danijel.

(Kurir.rs/Foto:Ilustracija)