HOROR U SRBIJI: Otac godinama držao zatočenu kćerkicu od 8 godina u kadi, srce će vam pući kad pročitate u kakvom ju je stanju policija pronašla

S vidnim ozljedama na licu I.L. je prijavila policiji u Beogradu supruga U.P. navodeći da ju je brutalno pretukao, te da već duže vrijeme drži svoje dijete, djevojčicu od 8 godina, zatočenu u stanu. Nakon prijave policija je pronašla dijete u jako teškom stanju. U.P. je u bijegu i za njim je raspisana tjeralica.

Prava horor priča odvijala se najmanje mjesecima u beogradskom naselju Mirijevo, gdje je U.P. držao zatočene i maltretirao svoju nevjenčanu suprugu I.L. i njegovu osmogodišnju kćer. Prema pisanju Nove.rs žena je uspjela da pobjegne iz stana 19. ožujka, te je sva krvava i pretučena došla na policiju gdje je prijavila supruga za nasilje. Prijavila je i da drži djevojčicu zatočenu u stanu. 

– Čuli smo policiju i hitnu pomoć i vidjela sam dijete u roze jaknici koje iznosi jedna policajka. Nikada nisam ranije vidjela to nesretno dijete. Izgledalo mi je kao da je beba koliko je bila mala i neuhranjena – kaže jedna komšinica iz susjedne zgrade.

‘Stan je od žene koja je invalid, iznajmila ga je preko odvjetnika. Nikada nisam vidjela to dijete, ali sam vidjela ženu s modricama. Povremeno su se iz tog stana čuli čudni zvukovi. Znam da je prije nekoliko godina s tim muškarcem živjela druga žena, plave kose. Mislim da je i nju tukao’, priča druga susjeda. Prema neslužbenim informacijama, žena koja je prijavila slučaj, nije majka djevojčice. Navodno je njezina majka svojevremeno ubila svoju majku, te je završila na psihijatrijskom liječenju nakon čega joj se gubi svaki trag.