U LIDLU U BORČI RATNO STANJE! Tuča penzionera, žena legla preko frižidera i brani pakete – pojavio se i snimak! (VIDEO)

U Lidl marketu u Borči danas je došlo do totalnog haosa zbog jeftinije cijene junećih i svinjskih ćevapa.

U Lidlu u beogradskoj opštini Borča danas je došlo do opšteg haosa zbog, vjerovali ili ne, ćevapa. Snimak tuče starijih građana pojavio se i na društvenim mrežama, a na njemu se vidi jedna starija žena koja pokušava da uzme paket ćevapa dok istovremeno brani drugima da uzmu. Na kraju teksta pogledajte snimak tuče.

Okupio se veliki broj starijih građana zbog akcije u Lidlu zbog koje je nastao totalni haos. Ne vidi se ko šta i koliko paketa uzima, ljudi viču, guraju se, a pomenuta žena je u jednom trenutku čak gornjim dijelom tijela “ušla” u frižider kako bi odbranila svoje pakete koje je namjerila da uzme.

Gospođo, pa gospođo molim vas… Zvaćemo obezbjeđenje, ovo nema smisla“, glasi komentar neke žene usred borbe za juneće i svinjske ćevape.

Ogromni su redovi i ispred Lidla u Borči u kojem je došlo do tuče. Veliki broj građana stoji ispred i čeka kako bi ušao i pokušao da se izbori za ćevape.

Ništa bolja situacija nije ni u mjestu Stanovo kod Kragujevca. Iz istog razloga je i tamo došlo do haosa zbog popusta ćevapa

https://content.jwplatform.com/players/NhldUe4P-3Si0ORs2.html