NATPIS SA PIJACE NASMIJAO CIJELI BALKAN: Morate vidjeti šta je prodavač poručio kupcima

Neko je na jednoj pijaci negdje na Balkanu primijetio nesvakidašnju poruku upućenu kupcima, a fotka je odmah postala hit na društvenim mrežama.

Pogledajte i sami:

f25a0e43-ffab-423e-8e33-a91ec101c79a

a društvenoj mreži Tviter pojavila se objava u kojoj piše da je vodoinstalater za praznik otpušavanje odvoda u kuhinji naplatio čak 12.000 dinara.

– Hitne intervencije. Vodoinstalater. Zapušio mi se odvod u kuhinji, bukvalno 10 minuta, prodžarao mašinskom sajlom 12.000 dinara. Poštujem i hvala mu što je došao na praznik. I šta će on u Njemačkoj. Njemačka mu u Beogradu – piše u tvitu koji je pokrenuo lavinu komentara.

– Dok ima ovaca biće i frizera bato – piše u prvom komentaru, dok je autor dodao:

– Neka. Ja platio, častio, skuvao mu kafu, sipao pivo i zahvalio se.

Sudeći po komentarima, mnogi su bili šokirani cifrom.

 Kako bre tako mnogo? Ovdje kod mene na periferiji bi ti majstor za to uzeo plafon 3.000 dinara, ako nema troškove – piše u komentaru, a autor je dodao da su ostali tražili 18.000, te i da je ovaj bio najkorektniji.

– Slično mi se desilo prije pet-šest god ali na Božić, srećom imam muža što ga nema država, a on svoje prijatelje, ti prijatelji svoje, a oni opet imali sajlu. Bitno je samo dobro se udati – napisala je jedna korisnica Tvitera.

Mnogi su i “osuli paljubu” po majstorima koji deru naše građane za svoje usluge.

– Nigdje neće oni, ovde im je raj. Kaže jednu cijenu, dođe pa kad snimi situaciju veća cijena, nema račun, nema garancija. Još mu peziš zahvalan što te odrao. Gostiš, paziš da ne uvrijediš. Koliko dana pošten čovjek radi za 12.000 – pitao je jedan korisnik dok je drugi dodao da je ovo pljačka te i da je iskoristio problem, a ne vrijednost rada.

Drugi su pak dodali da ista intervencija u Njemačkoj košta 400 evra.

– U Njemačkoj 400 evra ista intervencija. Malo ti naplatio trebao je da naplati 30.000 – glasili su neki od komentara.

Kurir.rs