ON IMA 193 KILOGRAMA, A ONA JEDVA 50: Na svaka 2 sata mu sprema obroke, a u krevetu nemaju baš MNOGO IZBORA

Haftur Julijus Bjornson jedan je od najjačih ljudi na svijetu, a njegova supruga teška je svega 50 kilograma

Mnogo je neskladnih parova koji su danas popularni na svjetskoj estradnoj sceni. Većina njih je i te kako “obična”, a mi danas govorimo o jednom nesvakidašnjem paru koji privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Haftur Julijus Bjornson, koga inače nazivaju i čovjek planina, proslavio se u hit seriji “Igra prestola”, a visok je 206 centimetara i ima oko 193 kilograma, dok njegova supruga, fitnes instrutorka Kelsi Henson, ima samo 158 cenimetara i nešto više od 50 kilograma.

Na nekim slikama na Instagramu, on nju drži u jednoj ruci, a u vezi su prije nego što je on postao svjetski poznata ličnost. Zbog njihovog nesrazmjernog izgleda ona je dobila nadimak Palčica.

U braku su od oktobra prošle godine, a ljudima je uvijek smiješno kad ih vide zajedno zbog razlike u visini.

Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspješne “mase”.

 Mogu da dignem hiljadu kilograma, a u organizam na dan unesem 10.000 kalorija. Moram da jedem svaka dva sata kako bih održao postojeću masu, rekao je Bjornson za “Daily Mail”, a njegova supruga je dodala:

– On jede stvarno mnogo. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion da bismo podmirli njegove potrebe.

Na pitanje ko je glava porodice, on je rekao da se njegova supruga pita apsolutno za sve.

Ona je glava porodice, vodi sve kućne poslove, a njegovo je da zarađuje novac koji je i te kako bitan za život jedne porodice, piše Stil.

Takođe su ih upitali kako se snalaze u krevetu, a Kelsi je uz osmijeh rekla da je ona uvke gore, jer drugačije jednostavno ne bi išlo.