UZNEM1RUJUĆI SN1MAK BRUT4LNOG PREB1JANJA: Tomović zadao UDARAC POSRED uha! NEVIĐENA DRAMA, OBEZBEĐENJE GA ODVELO (V1DEO) – Sta ima novo?

UZNEM1RUJUĆI SN1MAK BRUT4LNOG PREB1JANJA: Tomović zadao UDARAC POSRED uha! NEVIĐENA DRAMA, OBEZBEĐENJE GA ODVELO (V1DEO)

Vladimir Tomović je poznat kao neko ko ima veoma kratak fitilj, kada su u pitanju sukobi u “Zadruzi”. On je za manje od mesec dana koliko je u Zadruzi uspeo da se ozbiljno posvađa sa mnogim zadrugarima, među kojima je i njegov najveći rival Kristijan Golubović, koga je provocirao, došlo je do koškanja, ali se obezbeđenje brzo umešalo, pa nije bilo fizičkog kontata.

Danas se posvađao sa Nenadom Lazićem Necom i obećao mu je da će mu se nakačiti do kraja rijalitija. Prije nekoliko dana takođe se sukobio i sa Filipom Carom.

I dok mnogi očekuju da Kristijan Golubović izgubi živce i da se sa nekim fizički obračuna, podsećamo i da Vladimir Tomović iza sebe ima dosta incidenata koji su se završili fizičkim sukobom.

Najteži od svih je kada je Tomović, u toku sastanka na Rajskom ostrvu u drugoj sezoni udario Aleksandru Subotić. Želio je da je ošamari, ali je udarac zahvatio i predio uha, što je prema njenoj reakciji, bilo veoma bolno. Odmah nakon toga on je diskvalifikovan iz rijalitija bez prava da se vrati u toku sezone.

Kako je sve izgledalo kada je Subotićeva dobila brutalne batine od Tomivića, pogledajte na videu u prilogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *