UPRAVO SU MU JAVILI, KR1STIJAN NAPUŠTA ZADRUGU: Odlazi kući ŽENI I DECI, EVO ŠTA SE DES1LO – Š0K! – Sta ima novo?

UPRAVO SU MU JAVILI, KR1STIJAN NAPUŠTA ZADRUGU: Odlazi kući ŽENI I DECI, EVO ŠTA SE DES1LO – Š0K!

Veliki šef je poslao zadrugarima pismo u Belu kuću, nakon što su Aleksandra Nikolić i Kristijan Golubović uspešno završili zadatak.

“Dragi zadrugari, sinoć su odabrani parovi dobili priliku da obaraju rekorde. Fran i Paula su uspešno oborili rekord, Anđelo i Ivana su takođe bili uspješni kao i Milica i Mišel. Filip i Nataša su sami odustali bez mnogo truda, dok su se Monika, Matora, Vlada i Rialda zaista potrudili ali nažalost nisu uspjeli.

Alen i Maja su stoički izdržali stajanje pored Džastina Bibera misleći da niko neće primijetiti da već od drugog minuta trepću, ali naravno u Zadruzi se sve vidi pa tako ni njihov rekord nije uspješan. Bojan i Miljana su oborili rekord od 7 sati neprekidnog smejanja, a Kristijan i Aleksandra su uspjeli da plešu sa kokosom više od nevjerovatnih 16 sati što je za oba para ogroman uspjeh. Bojan i Miljana su oborili rekord od 7 sati neprekidnog smijanja, a Kristijan i Aleksandra su uspjeli da plešu sa kokosom više od nevjerovatnih 16 sati što je za oba para ogroman uspjeh.

kristijan-golubovic-zena-ivana-foto-nemanja-pancic-1416438089-591726

S obzirom na to da su Kristijan i Bojan razdvojeni od svoje djece, njih dvojica će u nedelju otići u kratku posjetu svojim kućama kako bi vidjeli djecu.

Za Aleksandru i Miljanu će u nedelju biti organizovan odlazak u ekskluzivni spa centar gdje će njih dvije moći da uživaju u tretmanima i masažama”, pisalo je u pismu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *