EVO KAKO JE DŽEJ IZGLEDAO NA VJENČANJU: A pogledajte kako njegova BIVŠA SUPRUGA DANAS IZGLEDA, iznenadit ćete se (FOTO) – Sta ima novo?

EVO KAKO JE DŽEJ IZGLEDAO NA VJENČANJU: A pogledajte kako njegova BIVŠA SUPRUGA DANAS IZGLEDA, iznenadit ćete se (FOTO)

U Kotežu, beogradskom naselju u kojem je nekada živio Džej Ramadanovski, je i porodična kuća koju je kupio osamdesetih godina bila je najljepša u tom kraju.

U njoj je čuveni boem živio sa suprugom Nadom do 2004. godine. Sada u njoj živi Bojan R. s porodicom.

Mnogo nam je žao. Bio je veliki čovjek i pjevač, omiljen komšija. Nekada je sa suprugom živio ovdje – rekla je Kuriru sadašnja gazdarica kuće.
Svi u tom u kraju su imali samo riječi hvale za pokojnog pjevača. Kada se razveo, on se vratio na Dorćol, a supruga je ostala da živi u Kotežu. Pozvonili smo na njena vrata, ali od tuge i bola nije mogla da izađe iz stana.

I Džejova ruža je uvenula. Bili su razvedeni, ali Nada je jedina žena koju je Džej iskreno volio. Podarila mu je dvije prelijepe kćerke koje su savršeno vaspitane. Dolazio je često ovdje. Mislim da se osjećao kao kod svoje kuće – rekla je komšinica Ljubica.

Kurir je došao u posjed i fotografija sa vjenčanja Nade i Džeja.

dzej-bivsa-supruga

Foto: Kurir.rs

Do posljednjeg dana života je govorio da je ona najbolja žena na svijetu, iako nisu uspjeli da održe brak.U njoj je čuveni boem živeo sa suprugom Nadom do 2004. godine. Sada u njoj živi Bojan R. s porodicom.

Mnogo nam je žao. Bio je veliki čovjek i pjevač, omiljen komšija. Nekada je sa suprugom živio ovdje – rekla je Kuriru sadašnja gazdarica kuće.

Svi u tom u kraju su imali samo riječi hvale za pokojnog pjevača. Kada se razveo, on se vratio na Dorćol, a supruga je ostala da živi u Kotežu.

Ovo je Nada danas:

130742929-754519295420812-5438027698972027914-n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *