ISPLIVALA IMENA UČESNIKA ZADRUGE 5! Kad su njeno ime ugledali, svi se iznenadili: EVO KO STIŽE U ŠIMANOVCE

Pjevačica Tijana Milentijević, poznata i kao “žena od sultana” po svom velikom hitu, navodno ulazi u “Zadrugu 5”. Pjevačica će se u narednoj sezoni rijalitija takmičiti sa bivšim dečkom Stefanom Karićem (29), koji je već potpisao ugovor. Pored njih, s produkcijom pregovaraju i tiktokerka Uki Ku (21) i njen dečko Sergej Pajić (18), Pinkova zvjezdica, kao i glumica Olivera Viktorović (63), poznata po ulozi striptizete Violete u “Žikinoj dinastiji”.

Na razgovoru su bili i tiktokerka Una Kalabar, poznatija kao Uki Ku, i njen momak Sergej Pajić:

– Uki Ku ja baš popularna na društvenoj mreži Tik Tok, gde ima 1.1 milion pratilaca! Zbog nje je nastao izraz “ukizam”, koji se odnosi na klince koji je obožavaju, mole joj se, stavljaju svijeće oko njene slike, pale ikone u znak lojalnosti u znak lojalnosti prema njoj… Producenti smatraju da bi ona bila pun pogodak za rijaliti, u koji će ući sa dečkom Sergejom, pobjednikom “Pinkovih zvezdica”.

Ekipi bi trebalo da se pridruži i glumica Olivera Viktorović, ćerka slavnog Mihajla Viktorovića.

– Čelnici Pinka ponudili su joj odličan honorar za petu sezonu “Zadruge”. Olivera ima je jedan od aduta, jer ima veoma zanimljivu životnu priču, a nikada nije bila u rijalitiju – završava priču izvor.

Pored njih, u Šimanovce će se navodno useliti i Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *