PRIČA: Otac, kćerka i automobil

Otac je rekao svojoj kcerki: “Sad kad si zavrsila fakultet, ovo je auto koje sam kupio davno. Prije nego sto ti ga dam, odvezi ga u auto radnju u gradu I prodaj ga, vidi koliko ce ti ponuditi za to auto”. “Samo su ponudili 1000 eura jer je auto veoma staro”. 


Otac joj rece:” Sacekaj I odvezi auto u drugu auto radnju I vidi koliko ce ti oni ponuditi”. Djevojka se vratila I kaze:” Ovi su mi ponudili 100 eura jer je auto staro I treba dosta popravaka”.

Otac joj rece odvezi auto u auto klub gdje su znalci za stara auta pa im pokazi ovo auto. Djevojka se vraca ocu I kaze:”neki covjek u auto klubu mi je ponudio 100,000 eura jer je auto veoma rijetko i jako dobrom stanju, ima potencijala i veoma ga je tesko naci”. 

Znamo svi koliko je Mile duhovit, a sada mu je pravio društvo jedan crnac koji je zajedno sa pjevačem napravio pravi šou

Folk pjevač Mile Kitić preko deset dana već boravi u Dominikani gdje odmara sa suprugom, pjevačicom Martom Savić.

On je riješio da napravi kratak predah od napornih nastupa, a za uživanje je odabrao egzotičnu destinaciju gdje posjeduje i skupu nekretninu.

Znamo svi koliko je Mile duhovit, a sada mu je pravio društvo jedan crnac koji je zajedno sa pjevačem napravio pravi šou.

Naime, oni su prvo zapjevali čuveni hit „Kilo gore, kilo gore“, a onda je nastala lavina smijeha. Marta je sve to zabiležila kamerom, a oni su nastavili sa pjesmom.

Poslije toga su zapjevali zajedno Miletov novi hit „Bahata“. Kako je ova druga pjesma u rep fazonu, šarmantni crnac se ipak malo bolje snašao u prvoj numeri.

Marta ga je na samom početku upitala ko je ovo pored njega, a crnac je pokušao da priča na srpskom jeziku.

-Ovo je Mile Kitić moj prijatelj – rekao je on sa osmijehom na licu.

Podsjetimo, Marta i Mile su prije nekoliko godina u Dominikani kupili stan, a pjevačeva supruga veći deo godine upravo provodi na ovoj egzotičnoj destinaciji.