VILA NOVAKA ĐOKOVIĆA U MARBELJI ODIŠE NEVIĐENIM LUKSUZOM: Zavirite u teniserov porodični raj na zemlji od 10 MILIONA €

Novak Đoković obožava da provodi vrijeme sa svojom porodicom baš u njoj, jer smatra da je Marbelja sjajno mjesto gdje može da ima malo privatnosti.

VILA NOVAKA ĐOKOVIĆA U MARBELJI ODIŠE NEVIĐENIM LUKSUZOM: Zavirite u teniserov porodični raj na zemlji od 10 MILIONA €

Teniski as Novak Đoković mnogo vremena provodi na terenu, te mu je svaki momenat sa porodicom dragocijen. Jedna od omiljenih lokacija za uživanje sa mališanima i suprugom Jelenom mu je upravo velelepna vila koja se nalazi u mjestu Kosta Del Sol u elitnom dijelu Marbelje.

Novak Đoković, Jelena Đoković

Za izgradnju prelijepog objekta bio je zadužen “Korijere delo sport”, a sadrži malu bioskopsku salu, teretanu, mali spa-centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, rekreaciju.

– Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mjesta, sa pogledom na more i na planine – pisao je italijanski list o domu u Španiji.


Pravo je oličenje luksuza, te nije ni čudo što je Novak za nju dao više od 10 miliona evra. A na imanju se ponovo izgleda odvijaju radovi, prema najnovijim paparaco slikama, te se čini da je slavni sportista odlučio da je učini još raskošnijom.

Novak Đoković

Sa druge strane, vila je pre nekoliko mjeseci bila na meti pljačkaša, te nije isključeno da Nole želi još više da je obezbjedi, jer najviše slobodnog vremema tamo provodi sa Jelenom i djecom, smatrajući da je Marbelja idealo mjesto za njihovo odrastanje i djetinjstvo.