3 ZNAKA NEĆE VJEROVATI KOLIKO JE MART DOBAR: Novac sa svih strana, poslije 15 godina stiže VELIKA PROMJENA u horoskopu

Astrologija otkriva kojim horoskopskim znacima se u martu smiješi sreća kada je novac u pitanju.

Sitno odbrojavamo do ulaska u mart, mesec koji će za mnoge biti odličan po pitanju finansija. Tada očekujemo dva važna događaja u astrologiji – Saturn prelazi iz Vodolije u Ribe, a Pluton nakon 15 godina prelazi iz Jarca u Vodoliju. To će ostaviti veliki uticaj na znakove u finansijskom smislu, a evo ko može da se obogati sledećeg meseca:

OVAN
Mart je mjesec kada dobijate finansijsku podršku od prijatelja ili člana porodice. Mnogi će na osnovu dobrih rezultata na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki preći na bolje plaćeno radno mesto. Ovaj mjesec bi takođe mogao da bude dobar za investicije, ali samo ako budete oprezni i provjerite sve moguće rizike prije nego što donesete odluku.

JARAC
Mart je odličan mjesec za novac. Verovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da sebi priuštite nešto što dugo priželjkujete. Mogli biste da dobijete ponudu za novi posao koji će biti odlično plaćen. Sjajno je vrijeme da podmirite dugove i započnete štednju.

VODOLIJA
Saturn ovog mjeseca napušta vaš znak, a to vam donosi sjajne finansijske mogućnosti. Mogli biste da dobijete neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je dobar mjesec i za prodaju nekretnine. Ako ste nedavno uložili novac, možda ćete primijetiti da je vaša zarada počela da raste. Iskoristite ovaj pozitivan period za unaprijeđenje svojih finansijskih prilika.

(MONDO)