NAPOKON OTKRIVENO ČIME SE BAVILA U ĐENOVIĆIMA! Anđela Đuričić je nekada radila ovo kako bi preživjela, ZVEZDANU NEĆE BITI DOBRO(VIDEO)

Anđela Đuričić otišla je sa Lazarom Čolićem Zolom u hotel “Zadruga”, kako bi mu sredila frizuru za večerašnju žurku.

Ona se potrudila da sve bude pod konac, a Đuričićeva je i ranije šišala muškarce, jer joj je jedno vrijeme to bio i posao kojim se bavila, u rodnim Đenovićima.

Zola joj je ponudio novac, a ona nije željela nikako da prihvati, on ju je jurio po dvorištu i uspio da ubijedi da uzme novac za piće večeras.

Da li je ona dobila dozvoli od Zvezdana Slavnića za ovo ili će doći do ljubomorne scene, ostaje da pratimo u nastavku ovog dana.

Niko nije očekivao da će se ovo desiti.

Miljana Kulić je napustila Zadrugu tokom jučerašnjeg dana, jer je njen otac Siniša Kulić lošeg zdravstvenog stanja.

Miljana je napustila rijaliti nakon što je napolje izašla njena majka Marija, koja se u međuvremenu vratila, a bivši dečko Nenad Macanović Bebica je tada diskvalifikovan jer je samoinicijativno napustio imanje za Marijom.

Sada se na internetu pojavio snimak u kojem se čuje kako Ivan Marinković govori Bilalu Brajloviću i ostalim zadrugarima da Miljana neće biti na žurki, a potom se, na iznenađenje svih, u dvorištu, u toku žurke pojavljuje njihov sin Željko Kulić (4).

Malenom Željku su se obradovali zadrugari koji su u tom trenutku sjedili u dvorištu, a posebno su ga pozdravili Lazar Čolić Zola, Mikica Bojanić i Marko Janjušević Janjuš.