NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 1. aprila

Pluton je ušao u Vodoliju, a Saturn je u Ribama, što donosi velike promjene svim horoskopskim znakovima. Planetarna pozicija će itekako uticati na finansijsko stanje horoskopskih znakova.

Sunce, Merkur i Jupiter u Ovnu ukazuju da sve želimo da dobijemo sve “sada i odmah”, ali će realizacija planova ipak da sačeka. Venera u Biku je dobra za finansijske transakcije, ali zbog aspekta sa Uranom nas upozorava da ne smijemo mnogo da rizikujemo kada je novac u pitanju.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 1.aprila, onda treba da znate da su to znakovi među kojima su Ovnovi, Jarčevi, Ribe i Blizanci.

OVAN

Venera jeste u Biku i donosi vam manji priliv novca. Međutim, kako je i Uran tu, imaćete potrebu da rizikujete sa novcem, pa možete isto tako i da ga izgubite. 

JARAC

Plutonov ulazak u Vodoliju može da vam donese priliku da se obogatite i to putem nekog dugoročnog projekta. Sa druge strane, to je poslovni projekat koji neće odmah da donese rezultate, ali će vam se isplatiti u kasnijim godinama.

RIBE

Jupiter u drugom polju ukazuje na poboljšanje finansijske situacije. Uz Merkur i Sunce koji se nalaze takođe u Ovnu imate priliku za veću zaradu.

BLIZNACI

Mars u Raku donosi vam stabilnu zaradu. To može da znači i povećanje plate. Novac koji čekate sedam mjeseci konačno ima priliku da stigne.