NA PROZORIMA I VRATIMA KUĆE U DUBICI REŠETKE! Evo gdje je Marko DNK nakon napuštanja Zadruge! Komšije otkrile ko brine o njemu

Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, prije nekoliko dana je napustio rijaliti “Zadruga” zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Kao razlog njegovog izlaska iz rijalitija navodili su se razni razlozi, među kojima je bila i psihička nestabilnost učesnika “Zadruge”.

– Jasno je da je Marko loše psihički i da je nestabilan. Zbog svega toga nije najbolje da bude u takvoj atmosferi kao što je rijaliti, gdje je više ljudi. On ne podnosi galamu, buku, i zatvoren prostor. To sve dodatno utiče na njegovo već loše stanje. Ovako je bolje, treba da mu se odredi terapija – rekao je izvor za medije.

Markovove komšije iz rodne Dubnice otkrile su gdje se bivši učesnik rijalitija trenutno nalazi.

– Marko je trenutno u Smederevu kod prijatelja. Bilo je potrebno da neko brine o njemu. U Dubnici je to činila Divna, sada taj prijatelj. Na sigurnom je, to je bitno – rekao je srdačni komšija Marka DNK.

Divna DNK, Marko DNK

– Mnogo smo se zabrinuli. Nije mu prijao zatvoren prostor. Vidjelo se da nema kontrolu nad svojim ponašanje. U svom selu ima momente kada nije dobro, ali te njegove epizode se brzo završe. Pogledajte vi ovo. Može da izađe ispred kuće, prošeta se. Ode do grada, jednostavno ima slobodu, što je za njegovo stanje najbitnije – rekao je drugi komšija bivšeg zadrugara.

Kuća Marka i Divne DNK u Dubnici još uvijek je nedovršena. Cijela je u ciglama, a u unutrašnjosti ne postoji parket, već samo beton.

Njih dvoje u dvorištu imaju plastenik, gdje gaje paradajz i krastavac, a ipak ono što je sve iznenadilo je da im na vratima i prozorima stoje porodične kuće Kocića stoje rešetke.

kurir.rs/blic