CAR VODI ALEKS U CRKVENICU, ZVEZDAN SE ŽENI ANĐELOM?! Za veliki praznik donijeli su VAŽNE odluke, dobili odobrenje i od NJIH

Aktuelni zadrugari proslavljaju Vaskrs u Bijeloj kući daleko od svojih porodica. Međutim, mnogi od njih pronašli su mirnu luku i utehu u partneru. Filip Car i Aleksandra Nikolić konačno su sagradili odnos koji traje.

– Filip Car je konačno srećan pored Aleksandre i to se primijeti. Oboje ne kriju sreću. U prethodnom periodu su imali turbulentan odnos zbog Filipove prevare sa Majom Marinković. Sada su konačno u mirnoj luci. Filip je odlučio da sa Aleksandrom dobije i nasljednike. Njih dvoje su nekoliko puta otkrili da se ne paze i da žele proširenje porodice. Po svemu sudeći, nakon “Zadruge”, Nikolićeva će otići u Filipovo rodno mjesto Crikvenicu kako bi upoznala njegove roditelje – priča izvor blizak paru.

Na korak do zakletve su i Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, za čiju ljubav najviše navija Zvezdanov otac Moka.

– Anđela i Zvezdan nakon praznika planiraju da naprave svadbu u rijalitiju, a kada izađu, žele da naprave i pravo vjenčanje. Razgovarali su o tome unutar rijalitija i sve je izvesnije da će se to dogoditi. Zvezdanov otac, Moka, sve vrijeme van rijalitija podržava njihov odnos i volio bi da mu Andela podari unuka. Moka je dao blagoslov za njihovo vjenčanje, ostalo je da oni odluče da li će to učiniti – završava izvor blizak paru.

Ana Ćurčić jedina je od retkih učesnica rijalitija “Zadruga” koja će Vaskrs proslaviti bez jače polovine.

– Ana je tužna što će biti sama za Uskrs bez djece. Osjeća se usamljeno. Jedino će joj društvo praviti Zorica Marković koja je savetuje da spusti loptu i zaboravi Zvezdana. Ana će između ostalog zamoliti produkciju da za Vaskrs vidi djecu, ali o tome se još razmatra.

kurir.rs/blic