“OVAKO IZGLEDA KAD SIROTINJA U STANU OD 100 KVADRATA NEMA MJESTA ZA …”! Prizor iz Beograda zapalio mreže

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija na koji se vidi kako ispred jednog stana u Beogradu stoji kesa sa đubretom. Uz nju je napisana i poruka: “Ovako izgleda kad sirotinja u stanu od 100 kvadrata nema mjesta za sopstveno smeće.”

Fotografija je objavljena na Tviteru, a korisnica koja ju je objavila, u komentarima objašnjava da je ovo “redovna pojava” i da đubre često stoji ispred vrata po cijeli dan i noć. “Ovi stalno to rade. Zato sam slikala. A da vidiš ulaz kako je lijepo sređen, slike po zidovima, vjenčići od cvijeća, kišobrani, dečji trotineti i bicikli… porodična atmosfera. I onda ovi ture kontejner! Seljana. I muziku takvu slušaju, pa odvrnu. Tipični skorojevići”, napisala je u jednom od komentara korisnica koja je objavila pomenutu fotografiju.

Njena objava privukla je veliku pažnju i brojni korisnici su komentarisali prizor koji su vidjeli na njenom nalogu. Neki su čak objavljivali i fotografije smeće ili namještaja koje njihove komšije ostavljaju ispred svojih vrata. Drugi su komentarisali kako im smeta i kad komšije ispred svojih vrata ostavljaju obuću.