SKANDALOZNE UVREDE: Kija ISPROZIVALA Lunu, pa nastavila po ESTRADI! Pominjala Cecu, Karleušu…

0
20

Sila zemaljska!

Kristina Kija Kockar je definitivno jedna od ličnosti koje su obeležile rijaliti i estradu prošle godine. Ona se nakon izlaska i pobede u rijalitiju Zadruga, razvela od svog sada bivšeg supruga, pevača Slobe Radanovića, zbog afere sa Lunom Đogani u istom rijalitiju.

Iako, se dugo spekulisalo da li će se ona i Sloba pomiriti, ona je u intervjuu izjavila da mu definitivno nikada neće oprostiti. 

– Ovo je moj početak i tek ću da radim dobre stvari. Jedan numerolog mi je rekao da će mi se 2021. godine desiti brak i da ću roditi dve devojčice, a sad – živi bili, pa videli. Volela bih da se udam, ali to nije moranje. Imala sam i brak i svadbu i razvod, tako da sam sve to prošla. Ne bežim od ljubavi, pa bože moj, samo jednom se rađa Slobodan Radanović, ali ja nisam izgubila veru u ljubav –  kaže Kija.

Sa Radanovićem se više i ne čuje, ali će imati neke nastupe na istim mestima. 

– E pa ja mu nisam ni oprostila ni zaboravila. Neću zaboraviti ni lepe stvari koje je radio za mene, ali tek neću ono ružno. A on oproštaj nek traži od Boga – rekla je Kija.

Za Lunu Đogani nema lepih reči, kao ni za njenu pevačku karijeru.

–  Luni Đogani neka Bog prašta, samo što dalje od mene. Obe porodice što dalje od mene, pogotovu njena. Vidim da želi da bude ja, ali može samo da pokušava da postane pevačica. Jedna je Kija Kockar, a ona može samo da krene stopama njene majke. Gledala sam ‘Zadrugoviziju’ kada sam se vraćala iz Holandije i tu me je podsetila na početke njene majke, to nije bilo čak ni recitovanje. Ma nek’ radi šta hoće, Kija nikad neće biti, to je sigurno – rekla je Kockareva.

Bivša stjuardesa se tu nije zaustavila pa se nadovezala i na priču Jelene Karleuše da ju je ostavila na miru zbog toga što joj je to tražio njen muž Duško Tošić.

– zahvalna sam Dušku što se setio moje majke iako on nije jedini sportista kojem je Nadica pomogla. Lepo od njega jeste i to što je uticao na Jelenu, ali ona mene ne ugrožava ni na koji način da bih sad bila zahvalna Dušku što joj je rekao da me ne komentariše. Sve je to šou-biz i ne zameram joj ja ništa – rekla je ona.

Ceca Ražnatović joj je uzor, a Milica Pavlović prijateljica.

– Sa Cecom sam u kontaktu redovno, ona je žena bez sujete i pokušavam da se ugledam na nju. Često se čujem i sa Milicom Pavlović, ali to što pričam sa njima nikada ne bih iznosila u javnost – zaključila je Kija.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here