Viki Miljković o skandalu u “Zvezdama Granda”: EVO ŠTA KAŽE DA LI JE SNEŽANA TRAŽILA MITO

Nakon što je ispao iz “Zvezda Granda”, pjevač Dušan Vukadinović optužio je mentorku Snežanu Đurišić da je tražila mito od njegove majke, kako bi prošao u naredni krug takmičenja, piše Kurir.rs.

Ovim povodom oglasila se članica žirija pomenutog takmičenja Violeta Viki Miljković koja tvrdi kako u “Zvezdama Granda” nema namještaljki.

– Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život “Zvezda Granda”. Daću vam samo primjer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbjeđivala smještaj ili garderobu. Takođe, uvijek kad se družimo ili vježbamo obezbejdjen je ketering. Toj djeci smo maksimalno posvećeni I trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Vjerujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmicarima – rekla je Viki za “Kurir”