OVA 3 ZNAKA ĆE FINANSIJSKI PROCVJETATI U NAREDNE TRI GODINE: Astrolozi upozorili da ovaj znak od 2023. započinje TEŽAK PERIOD

Mnogi političari tajno traže mišljenje astrologa i numerologa za budući period …

Kada je bivši šef osoblja Ronalda Regana u maju 1988. objelodanio da u Bijeloj kući postoji vjerovanje da se snagom astrologije može oblikovati politika i upravljati predsjednikovim životom – pa i sudbinom najjače nacije na svijetu – došlo je do bujice protesta.

Dušan Cincović, astrolog i Ivana Minović, numerolog i astrolog u razgovoru sa voditeljem Vladimirom Karalejićem, otkrili su uticaj planeta po pitanju budućih geopolitičkih dešavanja.

Tema je, svakako otvorena situacijom u Ukrajini. Minović je izložila položaj planeta i odredila “rok trajanja” sukoba.

– Jako je interesantno da u ovu 2023. godinu ulazimo i završavamo sa retrogradnim Merkurom, retrogradni Mars je prisutan na nebu do 14. januara i što se tiče sukoba ovo je izazovna energija na svjetskom nivou. Sukob će trajati, a cijela godina može biti prožeta tim energijama koje se sukobljavaju – rekla je Minović.

Cincović je podsjetio na sopstvena predviđanja od ranije i da sukob neće dugo trajati.

 Imam utisak da se tu vrše neki pregovori, ali pitanje je koliko će ovaj zapadni dio hteti da pristane na to – rekao je Cincović.

Dao je mišljenje po pitanju novca i ekonomske krize.

– Ulaskom Urana u znak Bika, krenula je transformacija banaka i bankarskog sistema i finansija. On će tu još boraviti, a bio je jako negativno aspektovan kroz Saturn u Vodoliji. Biće kriznih momenata i po pitanju hrane i vode. Povoljna okolnost je ulazak Saturna u znak Riba i Jupitera u znak Bika, 16. maja, u vidu stabilizacije materijalnih dobara – rekao je Cincović.

Preporučio je svima da ulažu u poljoprivredu.

– Mora da bude maksimalnog ulaganja u poljoprivredu i da sami gledamo šta je za nas najbolje! Saturn koji je ušao u znak riba, koja predstavlja duhovnost i vjeru, a Saturn pravi red, disciplinu i odgovornost, razotkrivaće mnoge stvari koje su bile pod uticajem Neptuna koji je planeta iluzija, obmana, manipulacije i on predstavlja čak i televiziju – na masovnom medijskom i svjetskom nivou – otkrio je.

Upozorio je na februar 2026. godine.

– Te godine planete koje prave najviše problema, promeniće znakove. Saturn i Neptun će biti u Ovnu, Pluton će biti u Vodoliji, a Uran će biti u Blizancima, sve harmonično – dodao je.

A kako je svima briga 2023. godina, koja je tek pred nama mišljenje je dala Minović.

– Od 2023. do 2026. dolazi do promjene vrijednosti. Promjene u ekonomiji biće prisutne, promjene u digitalizaciji, kroz privredu i poljoprivredu. Zemljani znakovi Bik, Djevica i Jarac imaće najviše uspjeha. Vatreni kad je u pitanju ljubav – otkrila je Minović.

Cincović je dopunio sagovornicu:

– Ja bih dodao da će taj Saturn djelovati na vodene znake. Najveći problem će biti sa Ribama jer su pasivan znak, njima predstoji jedan težak period, suočavanja sa samim sobom, problema koje nisu riješili u prošlosti. Prethodne godine su fiksni znaci bili napadnuti sada fokus ide na promjenljive: Blizanci, Djevice, Strijelčevi i Ribe. Djevicama Saturn nije težak jer su odgovorne i discipllinovane. Blizanac će usporiti, a Strijelčevi prolaze najbolje od svih znakova, Jupiter im donosi sve najbolje – otkrio je i nastavio:

– Vodolije, Lavovi i Škorpije su lakše prošle tranzite, nego Bik koji ne voli da rizikuje. Fokus je na ove druge znakove sada -zaključio je Cincović.

Kurir.rs