Ako ste rođeni u jednom od OVA tri znaka, ČESTITAMO: U MARTU vas očekuje veliko IZNENAĐENJE i mnogo NOVCA!

Ovo će imati veliki uticaj na sve znakove i u finansijskom smislu, pa saznajte da li ste među srectnicima koji bi mogli da se obogate ovog mjeseca

Ovog mjeseca će se desiti dva velika astrološka događaja – Saturn će preći iz Vodolije u Ribe, a Pluton će napustiti Jarca i ući u Vodoliju nakon 15 godina.

Jarac

Sljedeći mjesec će biti odličan za vaše finansije. Vjerovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da sebi priuštite nešto što ste dugo željeli. Mogli biste dobiti ponudu za novi posao koji će biti dobro plaćen. Odlično je vrijeme da otplatite dug i počnete da štedite.

Vodolija

Saturn će napustiti vaš znak u martu, što vam donosi velike finansijske mogućnosti. Mogli biste da dobijete neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je dobar mjesec za prodaju nekretnina. Ako ste nedavno uložili novac, možda ćete primijetiti da je vaša zarada počela da raste. Iskoristite ovaj pozitivan period da poboljšate svoju finansijsku situaciju.

Ovan

U martu ćete dobiti finansijsku podršku od bliskog prijatelja ili člana porodice. Mnogi će za svoj trud i dobre rezultate na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki preći na bolje plaćen posao. Ovaj mjesec bi mogao da bude dobar i za ulaganja, ali samo ako budete oprezni i provjerite sve moguće rizike prije nego što donesete odluku.