VIC DANA: Izgubio Srbin u ratu ruku

Izgubio Srbin u ratu ruku i doktori mu kazu da to mogu sredit al da imaju ruku od Amerikanca, Albanca i Hrvata.

Kaze on:
-“A bre, Amerikanci nas biju odozgo kukavicki, a s Albancima se bijemo stalno, a s Hrvatima smo bili veliki prijatelji pa cu uzet tu ruku.”

Poslije nekog vremena pitaju ga doktori:
– “A zasto stalno drzis tu novu ruku dolje ukocenu?”

– “A bre, cim je malo podignem ona za vrat da me davi.”

Promijenila ploču.

Ana Ćurčić najviše voli da vodi razgovore sa Zoricom Marković, a ovoga puta tema nije bio Zvezdan Slavnić, već Marija Kulić sa kojom se Ana sukobila prethodne noći.

– Marija Kulić, sve mi je ono ispod časti. Ja neću na njeno izlaganje više ni da ustajem, nemam namjeru, ispod časti mi je to totalno. Ona nema ono zrno ženskog saosjećanja, nju sada zanimaju samo pare i korist – rekla je Ana.

– Ma daj, ni ne treba. Ti si dama, a ono sinoć je bila lakrdija, ako ja krenem da pucam, biće žestoko. On se iznervirao zbog balona i to je jedino bilo iskreno – rekla je Zorica.

– Sinoć mi je rekao da ga mrzim, pa gdje ja njega mogu da mrzim? Mogu da budem ljuta, ali da mrzim ne… Znaš kakav smo Zvezdan i ja par kada smo u mirnoj fazi, mi smo savršeni, nas svuda primjete – rekla je Ana.

– Ova djevojka, mladost, pa to je njena sramota. Njoj je samo izgovor desilo se. Ona je dijete za njega – rekla je Zorica.

– Njima smeta što sam ja iskrena, što sam ja mangup. Smeta im sve – rekla je Ana.

– Meni stalno to govore, pričaju kako se oblačim kao klinka, moraš da se picaniš, pokaži koja si dama – dodala je Zorica.